Termeni și condiții

1. DISPOZIȚII GENERALE

1.1. Folosirea site-ului VerificareImei.com (numit, in cele ce urmează, “Site-ul”) este conditionata de acceptarea și respectarea condițiilor de utilizare detaliate în continuare, pe care va rugam sa le cititi cu atentie. Accesand si utilizand site-ul VerificareImei.com sunteți de acord cu Termenii și Condițiile site-ului și cu politica GDPR.

1.2.    Site-ul VerificareImei.com este detinut si administrat de societatea TeleMentor S.R.L. societate înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J4/1532/03.10.2023, C.U.I 48881894.

1.3.    Dreptul de proprietate intelectuala asupra Site-ului si a materialelor publicate pe site aparține societății TeleMentor S.R.L.  (texte, scripturi, imagini, grafice, elemente de grafica web, baze de date și orice alte date).

1.4.    Copierea și distribuirea materialelor prezente pe Site în scop comercial este strict interzisă fără acordul prealabil și scris al societății ,TeleMentor S.R.L.

1.5.    Eventualele încălcări ale drepturilor de autor sau ale drepturilor conexe acestora sesizate de un vizitator al site-ului pot fi raportate la adresa de e-mail contact@VerificareImei.com pentru ca societatea TeleMentor S.R.L. sa efectueze demersurile legale pentru a stopa încălcarea drepturilor de autor sau ale drepturilor conexe acestora și pentru recuperarea prejudiciilor cauzate.

2. DEFINIȚII

Noțiunile folosite în prezentul document vor avea semnificațiile enunțate în paragrafele care urmează.

2.1 Raportul – raportul solicitat de către Utilizatorii site-ului VerificareImei.com, care cuprinde informațiile solicitate privind istoricul dispozitivului electronic.

2.2. Utilizatorul – persoană fizică sau juridică care solicită Raportul, apelează sub oricare altă formă la serviciile site-ului VerificareImei.com și beneficiază de Serviciile site-ului în vederea obținerii raportului privind istoricul dispozitivului electronic. Acesta poate utiliza raportul în propriile activități comerciale sau personale.

2.3. Serviciile – serviciile prestate Utilizatorului pentru furnizarea Raportului ce vor fi achitate prin metode directe ca Google Pay, Apple Pay,Card Bancar, procesate via Stripe sau PayU,precum si prin orice alta metode acceptata de catre Verificareimei.com.

2.4. Codul IMEI – o combinație unică compusă din 15 cifre și atribuită de către producător fiecărui dispozitiv electronic.

2.5. Serialul – o combinatie unica formată din mai multe cifre și litere atribuită de către producător fiecărui dispozitiv electronic.

3.    ACCESUL LA SERVICII

3.1. Utilizând Site-ul, sunteți responsabil pentru confidențialitatea informațiilor introduse și a datelor furnizate în raport.

3.2. Aveți responsabilitatea de a lua toate măsurile adecvate pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor personale pe care le introduceți pe Site. Dacă identificați orice utilizare neautorizată sau suspectă a datelor dumneavoastră, vă rugăm să ne informați de îndată pe adresa de email contact@verificareimei.com.. Răspunderea pentru acțiunile terților cu privire la informațiile dumneavoastră revine dumneavoastră, în măsura în care neglijență în protejarea datelor a fost de partea dumneavoastră.

3.3. Informațiile pe care le furnizați pe Site trebuie să fie corecte întrucât de informațiile furnizate depinde acuratețea raportului ce va fi furnizat.

3.4. Serviciile oferite pe Site sunt destinate persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Persoanele cu vârsta peste 14 ani pot utiliza Site-ul numai sub supravegherea unui adult responsabil (părinte sau tutore). Părinții sau tutorii sunt responsabili pentru acțiunile întreprinse de minorii cu vârsta peste 14 ani pe Site.

4.    PROTECȚIA ȘI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu prevederile Politicii privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

5.    CONȚINUTUL SITE-ULUI

5.1.    Facem eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor conținute de Site, însă pot apărea situații în care producătorii produselor prezentate pe Site opereaza schimbari in compozitia acestora iar actualizarea informației pe Site se va face cu intarziere. 
 
5.2.    Nu ne asumăm răspunderea pentru informațiile oferite de producători sau furnizori care nu pot fi verificate.

5.3.    În cazul unor defecțiuni tehnice care nu depind de noi, ne declinam raspunderea pentru erorile apărute în utilizarea Site-ului.

5.4.    Accesul dumneavoastra la Site poate fi, ocazional, restrictionat, pentru desfășurarea eventualelor lucrări de mentenanță.

6.    LIMITĂRI

6.1. Prin folosirea Site-ului, sunteți de acord sa nu publicati mesaje de amenințare, vulgare, care indeamna la ura rasială sau care conțin informații inexacte cu scop rău intenționat; sa nu publicati pe Site mesaje cu caracter publicitar (spam).

7. RAPORTUL

7.1. Societatea TeleMentor S.R.L. are drept obiectiv că informațiile cuprinse în Raport să fie cât se poate de exacte și complete. Informațiile cuprinse în Raport sunt preluate din diferite baze de date publice și din alte surse al căror conținut nu poate fi verificat de către Societatea TeleMentor S.R.L. Prin urmare, prin achiziționarea Raportului, Utilizatorul confirmă și este conștient de faptul că:

– Societatea TeleMentor S.R.L. se angajează să furnizeze informații cât mai precise și actuale în cadrul Raportului. Cu toate acestea, datorită naturii variabile a surselor noastre de informații și a potențialelor schimbări care pot apărea după publicarea Raportului, nu putem garanta sau asigura acuratețea, actualitatea și/sau caracterul complet al tuturor informațiilor prezentate. Recomandăm utilizatorilor să verifice informațiile și să nu se bazeze exclusiv pe acestea pentru decizii importante.

– Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru deciziile adoptate în baza informațiilor și datelor cuprinse în Raport.

– Informațiile și datele cuprinse în Raport nu vor fi interpretate ca fiind recomandări privind deciziile adoptate de Utilizator.

– Societatea nu garantează autenticitatea dispozitivelor electronice verificate.

7.2. Raportul va fi furnizat Utilizatorului după efectuarea plății către Societate.

7.3. Rapoartele pot fi achiziționate de către Utilizatori prin utilizarea cardurilor bancare sau a serviciilor de plată Apple Pay, Google Pay prin procesatori autorizați, precum Stripe sau PayU precum si prin orice alta metode acceptata de catre Verificareimei.com factura se va trimite pe e-mail via SmartBill.

8.    RETURNARE
8.1. Utilizatorii nu pot solicita Societății TeleMentor S.R.L. restituirea sumelor plătite pentru Rapoartele care au fost deja afișate. Cu toate acestea, în anumite situații, Societatea poate,la solicitarea utilizatorului,fără a avea însă obligatie lagala sau contractuala,să returneze suma achitată în cazul în care un Raport nu include toate informațiile solicitate despre dispozitivul electronic verificat de către Verificareimei.com.

9.    PREȚURI

9.1.    Deși intentionam sa pastram Site-ul fără erori, acestea se pot produce independent de vointa noastra. În cazul unor erori de pret, atunci cand o comanda a fost deja plasata, ne rezervam dreptul de a va comunica prețul corect înainte de a accepta comanda. In acest caz, dumneavoastra veti putea anula comanda sau o veți putea confirma.

9.2  Prețurile afișate pe Site pentru achiziționarea Rapoartelor nu conțin TVA, deoarece Societatea TeleMentor S.R.L. nu este înregistrată ca plătitoare de TVA.

10. LEGEA APLICABILĂ ȘI SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

10.1. Legea aplicabilă raporturilor din Părți va fi legea română.

10.2 Toate litigiile privind activitatea Site-ului VerificareImei.com, vor fi soluționate pe calea negocierilor, iar în cazul în care nu se va ajunge la un acord comun, de către instanțele de judecată competente materiale din Bacău, România.

11. DISPOZIȚII FINALE

11.1. În cazul în care, una sau mai multe din prevederile Termenilor și condițiilor va fi considerată, parțial nevalabilă, ilegală sau inaplicabilă, acest lucru nu se va răsfrânge asupra valabilității, legalității și punerii în aplicare a celorlalte prevederi.

11.2. În cazul în care Utilizatorul sau Societatea nu-și vor exercita oricare dintre drepturile prevăzute de prevederile Termenilor și Condițiilor, acest fapt nu va însemna o renunțare la drepturile în cauză.

11.3. Societatea TeleMentor S.R.L. își rezerva dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi precum și orice modificări ale site-ului  www.VerificareImei.com si a  structurii acestuia, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul fără notificare prealabilă

11.4. TeleMentor S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificări, setari, etc care nu sunt făcute de către administratorul site-ului.
 
11.5. Prin cumpararea serviciilor oferite de site-ul  www.VerificareImei.com utilizatorul se declara de acord cu termenii și condițiile de mai sus.