Intrebari si raspunsuri

Intrebari si raspunsuri

Ai o întrebare? Aici găsești cele mai frecvente întrebări!

Nu ai găsit răspunsul? Trimite-ne un email la contact@verificareimei.com sau mergi la pagina de contact și folosește o metoda din cele existente.

 • Ce este IMEI?

  Numărul IMEI sau cu alte cuvinte International Mobile Equipment Identity este un cod unic de 15 cifre care identifică cu precizie dispozitivul cu intrarea cartelei SIM. Primele 14 cifre sunt definite de organizația Asociației GSM. Ultima cifră este generată de un algoritm numit formulă Luhn și are un caracter de control. Acest număr este un număr individual atribuit fiecărui telefon din întreaga lume.

 • Cum pot plăti?
  • Card: Acceptăm majoritatea cardurilor de credit și debit. Toate tranzacțiile cu cardul sunt procesate în mod securizat prin intermediul procesatorilor de plată Stripe și/sau PayU.

  • Apple Pay și Google Pay: Dacă aveți cardul asociat în telefon cu aceste servicii, puteți folosi Apple Pay sau Google Pay pentru a efectua plata.

  Toate tranzacțiile sunt securizate cu tehnologia SSL, asigurându-vă că informațiile dvs. financiare sunt protejate. Plata se efectuează în lei (RON)

 • Pot plăti doar pentru un raport?

  Da, plata se face pe raport. Nu este necesar să vă abonați sau să achiziționați mai multe rapoarte; puteți plăti și obține un singur raport ori de câte ori aveți nevoie.

 • Pot printa raportul generat?

  Da, aveți posibilitatea de a printa raportul generat. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să achiziționați serviciul corespunzător. După finalizarea achiziției, veți observa un buton intitulat „Descarca PDF”. Apăsând pe acest buton, raportul va fi descărcat pe dispozitivul dvs. în format PDF. Odată descărcat, puteți alege să păstrați fișierul pentru consultări ulterioare sau să îl imprimați pentru a avea o copie fizică.

 • Cum pot debloca telefonul meu?

  Deși site-ul nostru nu oferă servicii de deblocare a telefoanelor, ne specializăm în furnizarea de informații detaliate despre dispozitivele mobile iOS și Android bazate pe IMEI sau serial. Dacă doriți să deblocați telefonul, vă recomandăm să contactați operatorul dvs. de telefonie sau să căutați un serviciu specializat de deblocare. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați metode legale și sigure pentru deblocare.