Parteneriat de succes

Descoperiți VerificareIMEI Corporate

Înțelegem nevoile dvs. complexe ca afacere și ne străduim să vă oferim o soluție completă pentru verificarea dispozitivelor dvs. Suntem încântați să vă prezentăm VerificareIMEI Corporate – o oportunitate de a beneficia de un serviciu premium, conceput special pentru nevoile corporative.

Siguranța tranzacției.

Special creat pentru tranzacții în siguranță.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când achiziționați dispozitive este siguranța tranzacției. Fie că este vorba de un dispozitiv blocat într-o rețea mobilă, datorii ascunse, neplata abonamentului de către vânzător, riscul de a fi raportat ca fiind furat sau pierdut, prezența unui cont MDM, sau riscul de blocare a dispozitivului de la distanță fără posibilitatea de resetare – toate acestea pot genera costuri și complicații suplimentare. Serviciile noastre de verificare vă permit să evitați aceste situații neplăcute și să faceți tranzacții în siguranță.

Vreau să colaborăm

Funcții Avansate

Oferim acces la o serie de funcții avansate.

Prin înregistrarea ca firmă pe platforma noastră, veți avea acces la o serie de funcții avansate. Printre acestea se numără:

Sistem de Tokeni

Pentru a vă face procesul de plată mai eficient, vă oferim un sistem de tokeni, astfel încât să nu mai fie nevoie să plătiți pentru fiecare serviciu individual.

Verificare în Masă

Știm că timpul este esențial pentru afacerea dvs. Prin urmare, oferim opțiunea de verificare în masă, permițându-vă să verificați mai multe dispozitive în același timp.

Istoricul Verificărilor

Vă oferim o secțiune dedicată unde puteți accesa istoricul tuturor verificărilor efectuate, facilitând astfel urmărirea și gestionarea eficientă a resurselor dvs.

Prețuri Preferențiale

Înregistrându-vă ca firmă, veți avea ocazia să beneficiați de prețuri preferențiale.

Deducerea Cheltuielilor

Înțelegem importanța gestionării eficiente a costurilor. Ca firmă înregistrată, toate cheltuielile aferente serviciilor noastre pot fi deduse, ajutându-vă astfel să optimizați costurile de operare.

Cont Demonstrativ

Dacă sunteți interesați de serviciile noastre, vă oferim posibilitatea de a testa facilitățile printr-un cont demonstrativ. Aceasta vă va permite să înțelegeți în mod concret cum funcționează serviciile noastre și cum vă pot beneficia afacerea.

Excelență, Progres, Rezultate

Optimizați Potențialul Afacerii cu VerificareIMEI Corporate

Verifica IMEI fără cont

Descoperiți astăzi VerificareIMEI Corporate și vedeți cum vă putem ajuta afacerea să atingă noi înălțimi. Pentru a discuta mai multe detalii despre acest parteneriat, nu ezitați să ne contactați.

Verifica IMEI fără cont